OPENS ubrzao internet u studentskim domovima

17:01:00 01.01.2021, Komentara: 0

Novi Sad - U okviru nastavka inicijative “Novo Sad”, OPENS je donirao postavku sedam wi-fi uređaja za pojačavanje brzine interneta u novosadskim studentskim domovima.

OPENS ubrzao internet u studentskim domovima

Foto: OPENS (V. Veličković)



Prema rečima koordinator OPENS-a Vukašina Grozdanovića na ideju se došlo osluškivajući potrebe mladih i realnosti koja nas okružuje.

- Internet je postojao i pre, ali mi smo odlučili da ovom donacijom u vrednosti od 150.000 dinara poboljšamo brzinu interneta, odnosno da se ne koriste lokalne mreže i da oni ruteri koji su već postavljeni ne budu preopterećeni zbog velikog broja korisnika, te je ovim putem brzina interneta duplo povećana u studentskim domovima - rekao je koordinator OPENS-a Vukašin Grozdanović.

Direktor Studentskog centra u Novom Sadu Zoran Martinović istakao je da je ovo samo jedan od primera na koji način možemo svi zajedno da povećamo studentski standard i omladinski aktivizam.

- Naša saradnja postoji od osnivanja OPENS-a i mi smo tu spoznali ruku koju smo prihvatili. Želeo bih da kažem da već godina imamo odličnu saradnju sa OPENS-om i da se nadamo da će ta saradnja još dugo godina da živi - dodao je Martinović.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?