OPENS Youth Fair 5. i 6. jula na Trgu slobode i u Katoličkoj porti

13:06:00 27.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Peti regionalni sajam omladinskog turizma OPENS Youth Fair 2016 biće održan na Trgu slobode i u Katoličkoj porti 5. i 6. jula, od 18 do 22 sata, neposredno pred Exit festival.

OPENS Youth Fair 5. i 6. jula na Trgu slobode i u Katoličkoj porti

Youth Fair će i ove godine imati svoj sajamski i muzički deo. Pored upoznavanja sa turističkom ponudom za mlade na teritoriji Balkana, svi koji dođu moći će da se informišu kako mogu postati učesnici zanimljivih projekata, koji promovišu najatraktivnije destinacije u regionu, najrazličitije festivale i manifestacije. Prvi put ove godine, na sajmu će učestvovati turističke organizacije iz Mađarske, Rumunije, Maribora i Osijeka.

Takođe, publika će se oba dana sajma, na Trgu slobode i u Katoličkoj porti, provoditi na svirkama najatraktivnijih izvođača regiona.

U utorak, 5. jula, na Trgu slobode sviraće solisti, hor i orkestar Srpskog narodnog pozorišta uz dirigenta Mikicu Jevtića, zatim Benny Brickman Band, sastav sačinjen od mladih muzičara iz Niša, Jambinai, jedan od od najinovativnijih underground bendova Južne Koreje, a za sam kraj večeri publiku će dići na noge energični TBF.

Dan kasnije će na Trgu slobode nastupiti Frame Orkestra okupljeni oko centralne autorske ličnosti Lazara Novkova, kao i jedan od omiljenih andergraund bendova, Artan Lili. Na kraju te večeri, za zatvaranje festivala, nastupiće jedan od najvećih zvezda naših prostora, autor, pevač i gitarista Darko Rundek.

Kao i prethodnih godina, u Katoličkoj porti će se održavati i manifestacija "Art Eco Market", gde će mladi dizajneri predstaviti svoje rukotvorine svim poklonicima zanimljivih detalja, kao i bogat izbor specijaliteta od hrane.

Ulaz na sve događaje OPENS Youth Fair-a je besplatan.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
14°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 4 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?