Operisana napadnuta policajka, napadač nije smeo da udari policajca

09:10:00 22.10.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Policajka Marija Marinković, koja je pretučena i time teško povređena, operisana je u Novom Sadu, izjavio je direktor policije Vladimir Rebić.

Operisana napadnuta policajka, napadač nije smeo da udari policajca

"U prvom kontaktu sa izgrednikom kojeg su prijavili građani, on je nasrnuo na nju i teško je povredio. Napadač je uhapšen i u svojoj izjavi je rekao da je žželeo da udari policijskog služžbenika, a pošto nije smeo muškaraca, onda je udario žženu", rekao je Rebić za RTS.

On je napomenuo da je broj napada na policijske služžbenike smanjen u odnosu na 2015. godinu kada ih je bilo 1.580, ali da je i dalje neprihvatljiv.

Podsetimo, zbog napada na policajku uhapšen je K.P. (25) iz Vrbasa. Prema policijskom saopštenju, građani su u četvrtak, oko 8.30 sati prijavili policiji da ih on, u blizini Železničke stanice, uznemirava i da se neprimereno ponaša. Kada je policajka iz stanice na Detelinari došla na lice mesta, on ju je, bez ikakvog povoda, udario pesnicom u lice i polomio joj nos.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1003.6 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?