Opet sve toplije vreme

10:07:00 12.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Taman smo se navikli na nešto svežije vreme, kad u narednom periodu nas ponovo čeka sve više sunca i, naravno, više temperature.

Opet sve toplije vreme

Sutra će biti sunčano sa mogućim kratkotrajnim pljuskom, što srčanim bolesnicima, reumatičarima i astmatičarima neće prijati. Meteoropate će imati glavobolju, bolove u mišićima i biće razdražljivi. Nakon tog zahlađenja, narednih dana će biti sve toplije, tako da u petak možemo očekivati tropske vrućine, sa temperaturama od preko 35 stepeni.

U okolini Novog Sada nema većih radova na putevima, osim na nadvožnjaku kod Kovilja (saobraćaj se odvija samo u zaustavnim trakama u oba smera) i na putu Petrovaradin-Irig usled pojave klizišta.

Za sve one koji pakuju kofere i spremaju se za put van granica Srbije, iz Auto-moto saveza Srbije javljaju da nema velikih gužvi na graničnim prelazima i da se čeka do 30 minuta, a na naplatnim rampama do 15.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?