Opremljen stambeni blok na Bulevaru vojvode Stepe

13:01:00 15.01.2023, Komentara: 1

Novi Sad – Radovi na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom i javnim osvetljenjem oko novog bloka za stanovanje na Novom naselju su završeni.

Opremljen stambeni blok na Bulevaru vojvode Stepe

Foto: Grad Novi Sad



Ukupna vrednost ove investicije novog bloka za stanovanje koji se nalazi na Bulevaru vojvode Stepe i oko parka, severno od Ranžirne stanice i Ulice Radomira Raše Radujkova, iznosi 172,5 miliona dinara.

U sklopu radova na opremanju novog bloka za stanovanje na Bulevaru vojvode Stepe, osim podzemne infrastrukture, odnosno vodovodne i kanalizacione mreže, izgrađen je kolovoz, pešačke staze i parking mesta.

Odvodnjavanje atmosferskih voda sa saobraćajnica i parking površina izvedeno je sistemom zatvorene atmosferske kanalizacije sa slivnicima u kolovozu.

Kako navode u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije, novoizgrađene saobraćajne površine osvetljava 13 stubova javne rasvete.

Realizacija obodnih saobraćajnica oko parka obuhvata kolovoz sa obostranim parkinzima, kojih je ukupno 232, od čega su četiri parking mesta predviđena za osobe sa invaliditetom.

Neposredno uz ivicu parka izgrađena je pešačka staza, ukupne dužine 899 metara, uz koju se, u Ulici Radomira Raše Radujkova, proteže i biciklistička staza u dužini od 118 metara.

Između saobraćajnih površina izvršeno je humuziranje zelenih površina sa zatravnjivanjem i postavljeno je 27 stubova javne rasvete.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Darko

, *.dynamic.sbb.rs

Steta sto nije zasadjeno ni jedno drvo na parkingu, na pr na svako 3 ili 4 parking mesto.Mnogo znaci leti...


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1001.7 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?