OŠ „Miloš Crnjanski“ će biti ili kompletno obnovljena ili će biti izgrađen novi objekat

15:09:00 02.09.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Osnovna škola „Miloš Crnjanski“ na Satelitu biće ili kompletno rekonstruisana ili će biti izgrađen novi objekat, najavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. On je prilikom današnjeg obilaska te škole u društvu predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića rekao da uslovi za rad u njoj trenutno nisu zadovoljavajući.

OŠ „Miloš Crnjanski“ će biti ili kompletno obnovljena ili će biti izgrađen novi objekat

foto: Pokrajinska vlada

- OŠ „Miloš Crnjanski“ nam je jedan od prioriteta, objekat je u veoma lošem stanju, a urbanisti će nam reći da li je opravdano da gradimo u dvorištu nov objekat, pa da kasnije na mestu postojećeg budu izgrađeni sportski tereni. Mi navijamo za tu opciju kako bi Satelit dobio najmoderniju školu koja bi bila tako projektovana da đaci mogu da je pohađaju u jednoj smeni - naveo je Vučević.

Gradonačelnik je dodao da su predstavnici Grada i Pokrajine razgovarali i sa direktorima drugih škola u Novom Sadu o tome šta sve može da se učini kako bi uslovi za rad bili poboljšani, i da je jedan od planova i proširenje OŠ „Ivan Gundulić“ na Podbari.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
24°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 992.9 mb
Vetar: 3 m/s, SSW
Uto 13° - 26° Poslepodnevni pljuskovi
Sre 8° - 9° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?