Osmi NS Market posvećen zanatstvu i umetnosti

19:08:00 30.08.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Osmi NS Market pod sloganom „Kraft & Art“ biće održan u subotu, 31. avgusta od 17 do 22 časa, u Kulturnoj stanici „Eđšeg“ (Antona Čehova 4).

Osmi NS Market posvećen zanatstvu i umetnosti


Ljubitelji zanatstva i umetnosti ove subote moći će na NS Marketu da pogledaju i kupe odevne predmete za decu i odrasle, neobične i efektne detalje za svaki dom, različite proizvode od keramike, gline, kartona, fantastične i unikatne komade nakita i aksesoare. U centralnoj dvorani biće predstavljena i ponuda prirodne, ručno spravljene kozmetike, koja će prijati svakoj koži u jesenjim danima.

Osmi NS Market posvećen zanatstvu i umetnosti


Organizatori najavljuju i ponudu autentične hrane i pića, spremljenih po originalnim ili starim receptima: sokovi, džemovi, slatka, rakije, kolači, proizvodi od meda... A na štandovima će se naći i organsko povrće, kao i različiti namazi za vegane. Najavljen je i nastup Haos animatora.

Osmi NS Market posvećen zanatstvu i umetnosti


Modni atelje „Cristonati Couture“ od 18 do 20 časova organizuje radionicu „Majica sa tvojim potpisom“, na kojoj će ovaj odevni predmet kreirati, po svojoj zamisli, deset učesnica koje su izabrane na konkursu. Radove će ocenjivati žiri u sastavu: grafička dizajnerka Dušanka Sremački, fotograf Ranko Đurović i reditelj Slobodan Mojak.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?