"Osmeh na dar" prikuplja pomoć za ugroženu decu širom zemlje

11:12:00 10.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - "Osmeh na dar", prva studentska humanitarna fondacija, deseti put organizuje novogodišnje prikupljanje pomoći za ugroženu decu širom Srbije.

Ova humanitarna akcija trajaće od 14. do 25. decembra, kada će građani na Filozofski fakultet, FTN i PMF u Novom Sadu, od 10 do 16 sati, moći da donesu novi nastavni materijal, slatkiše, grickalice, očuvane igračke, od kojih će se potom praviti novogodišnji paketići za ugrožene porodice i institucije koje brinu o siromašnoj, bolesnoj i deci s invaliditetom.

"Osmeh na dar" prikuplja pomoć za ugroženu decu širom zemlje



"Osmeh na dar" će u subotu, 12. decembra od 22 sata, organizovati i humanitarnu žurku u klubu "Đardino", kao i 12. i 13. decembra od 16 sati turnir u fudbalu kod Spensa. Prijavljivanje za turnir u fudbalu je na broj 063550306, a kotizacija je 3.500 dinara. Sav prihod od žurke i kotizacija biće potrošen na dokupljivanje pomoći, koja ne bude skupljena tokom dežuranja na fakultetima.

"Sve zainteresovane ljude dobre volje pozivamo da svojim skromnim doprinosima pomognu ovu akciju. Osnovni cilj je ulepšavanje novogodišnjih praznika mališanima kojima je to potrebno, pre svega u Vojvodini, na Kosovu i Metohiji, u Beogradu, Jagodini, Kuršumliji. Želimo da pokrenemo aktivizam kod mladih, da društvu skrenemo pažnju na probleme koji nas okružuju i da pokažemo kako uz malo volje, vremena i entuzijazma možemo da menjamo svet oko sebe", kažu iz fondacije "Osmeh na dar". .

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?