Ostavile ljubimce u stanu, spasavali ih policija i vatrogasci

14:05:00 17.05.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Dva psa i četiri mačke pronađeni su sinoć u žalosnom stanju, sami u stanu u Ulici dr Svetislava Kasapinovića. Vlasnice životinja, majka i ćerka, već određeno vreme nisu tu, saznanja su lista Dnevnik od komšija.

Ostavile ljubimce u stanu, spasavali ih policija i vatrogasciIlustracija

Policija je, nakon žalbi stanara, obila vrata i pronašla životinje, koje su sada u prihvatilištu “Zoohigijene”. Njihovo zdravstveno stanje je, kao saznajemo od Šef prihvatilišta, Đorđe Plavšić, rekao je da je njihovo zdravstveno stanje dobro.

Napuštene životinje otkrivene su jer su komšije iz stana ispod sinoć pozvali vatrogasce, pošto im je plafon prokišnjavao danima. Ispostavilo se da je uzrok odvrnuta slavina u stanu sa životinjama.

Komšije pričaju da su vatrogasci kucali na vrata, čuli lavež pasa, a potom i pozvali policiju, kako bi obili vrata i ušli u stan. Sve to se dešavalo sinoć između ponoći i dva sata ujutru, dok je “Zoohigijena”, prema rečima Plavšića, jutros dobila prijavu MUP-a i izašla na teren po životinje koje su i dalje bile u stanu.

Izvor: Dnevnik

Ilustracija: R. Crap Mariner / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 1004.9 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?