Osumnjičenom za trostruko ubistvo 30 dana zatvora

14:05:00 29.05.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Goranu Jankoviću (37), osumnjičenom za ubistvo supruge, tašte i tasta na Telepu, određen je pritvor od 30 dana, nakon današnjeg saslušanja u novosadskom tužilaštvu. Tereti se za krivično delo teško ubistvo i preti mu do 40 godina zatvora.

Osumnjičenom za trostruko ubistvo 30 dana zatvora

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da je pokrenulo istragu protiv Jankovića, i da je u zakonskom roku saslušan u prisustvu branioca, koji mu je postavljen po službenoj dužnosti.

"Nakon saslušanja, javni tužilac je podneo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu predlog za određivanje pritvora do 30 dana, odnosno zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke, ponavljanja dela i uznemirenja javnosti, koji je osumnjičenom i određen", navelo je Više javno tužilaštvo.

Podsetimo, Goran Janković je osumnjičen da je prošlog petka ujutro ubio suprugu Mirjanu, taštu Nadu i tasta Branislava Pajića udarajući ih macolom u njihovoj porodičnoj kući na Telepu. Prilikom hapšenja na Ribarcu, a nakon trodnevnog skrivanja, nije pružao otpor. Krivicu je priznao, tvrdeći da ga je žena iznervirala jer ga je prijavila za porodično nasilje, kao i da je noć pre zločina proveo pijući u kafani.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
10°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 1002.3 mb
Vetar: 5 m/s, N
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?