Osumnjičenom za ubistvo žene preti doživotni zatvor

11:03:00 12.03.2024, Komentara: 0

Novi Sad - Pedesetpetogodišnji N. T. iz Novog Sada, koji se sumnjiči da je juče popodne u porodičnoj kući usmrtio suprugu G. T. (53) još nije saslušan, jer se nalazi u Kliničkom centru Vojvodine. On je u bolnicu smešten nakon što su ga nadležne službe izvukle iz Kanala DTD, u koji je skočio pokušavši da izvrši samoubistvo.

Osumnjičenom za ubistvo žene preti doživotni zatvor

foto: uviđaj ispred kuće u kojoj se desilo ubistvo


Osumnjičenom za ubistvo žene preti doživotni zatvor

Policija je danas saopštila da su uhapsili N. T. (1969) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

- Sumnja se da je, juče, u porodičnoj kući, on, udarcima bušilicom, usmrtio svoju pedesettrogodišnju suprugu. Zatim je osumnjičeni skočio sa Temerinskog mosta, ali su ga pripadnici ribočuvarske službe i policije izvukli iz vode. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu – saopšteno je iz policije.

Iz Višeg javnog tužilaštva je saopšteno da će N. T. biti saslušan kada se za to steknu uslovi, odnosno kada bude otpušten iz bolnice. Inače, muškarcu preti doživotni zatvor.

Kako navode u novosadskom Višem javnom tužilaštvu, oni su zajedno sa pripadnicima Policijske uprave izvršili uviđaj na licu mesta. Izdat je nalog da se telo pokojne prenese u Centar za sudsku medicinu na obdukciju, da bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

- Sa lica mesta su izuzeti predmeti za koje postoji sumnja da su korišćeni za izvršenje krivičnog dela, a koji će biti predmet forenzičke obrade i veštačenja – navode u novosadskom Višem javnom tužilaštvu.

Delo je kvalifikovano kao krivično delo teško ubistvo jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Osumnjičenom za ubistvo žene preti doživotni zatvor

foto: uviđaj ispod Temerinskog mosta



Podsetimo, zločin se dogodio juče popodne u porodičnoj kući u Ulici Diane Budisavljević, kada je N. T., kako se sumnja, ubio suprugu, a potom kolima otišao na Temerinski most odakle je skočio u Kanal DTD.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Grmljavina
23°
Vlažnost: 61%
Pritisak: 997.9 mb
Vetar: 7 m/s, SSE
Pet 13° - 17° Pljusak
Sub 11° - 22° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?