Osvojite bicikl u kvizu Agencije za bezbednost saobraćaja

16:04:00 09.04.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Novosađani će u sutra, u okviru kampanje „Uspori, život te čeka!“ koju realizuje Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije u saradnji sa Gradom Novim Sadom, imati priliku da osvoje bicikl.

Osvojite bicikl u kvizu Agencije za bezbednost saobraćaja

Foto: ABS - Facebook



Saobraćajni nagradni kviz biće održan sutra od 10 do 14 časova na Trgu slobode, a najuspešniji, u pet krugova, će osvojiti bicikl.

- Pozivamo vas da 10. aprila u periodu od 10 do 14 časova, prošetate do Trga Slobode i uz pomoć svog telefona (koji ima pristup internetu) učestvujete u kvizu i pokažete svoje poznavanje saobraćajnih pravila, najuspešnije očekuje vredna nagrada - BICIKL! – poručuju iz Agencije za bezbednost saobraćaja i napominju da su pripremili vredne poklon pakete.

Cilj kampanje je da se vozači i budući mladi vozači motivišu da voze propisanom brzinom kako bi se na taj način doprinelo smanjenju broja saobraćajnih nezgoda i njihovih posledica u kojima je brzina glavni uticajni faktor.

Pored nagradnog kviza biće podeljenji edukativni materijali o bezbednosti u saobraćaju, a učesnici će moći da isprobaju simulator vožnje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?