Otimali ženama zlatne lančiće i torbe

19:07:00 01.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Novosađanin čiji su inicijali P. B. (27) i Z. A. (25) iz Bača uhapšeni su zbog sumnje da su ženama u Novom Sadu otimali zlatni nakit i torbe.

Otimali ženama zlatne lančiće i torbe

P. B. je osumnjičen za najmanje 17 teških krađa koje je počinio tako što je u ulazima stambenih zgrada čekao žene i otimao im zlatni nakit. Sumnja se i da je jednu žnu udario i oborio, jer nije uspeo da joj strgne zlatni lančić s vrata.

Za Z. A. se sumnja da je počinio četiri teške krađe. Policija sumnja da je jednoj ženi u Novom Sadu oteo torbu dok je vozio ukradeni skuter.

Osumnjičenima su na teret stavljene krađe, teške krađe i jedna razbojnička krađa. Određeno im je zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Policija sumnja da su počinili još krivičnih dela, pa poziva građane, koji su bili žrtve krađe, a misle da su možda ovi muškarci umešani, da se jave na broj telefona 066/889-32-39.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 995.7 mb
Vetar: 6 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?