Otimao zlatan nakit sugrađankama! Prepoznajete li ga?

21:07:00 19.07.2016, Komentara: 1

Novi Sad - S. M. (18) iz Novog Sada osumnjičen je za šest teška krađa, počinjenih na Limanu, Novom naselju i Telepu.

Otimao zlatan nakit sugrađankama! Prepoznajete li ga?

Reč je uglavnom o takozvanim drskim krađama, odnosno otimanju zlatnog nakita građankama i o jednoj provali u prodavnici na Telepu.

Policija sumnja da je S. M. počinio još krivičnih dela, pa poziva eventualno oštećene građane, koji ga prepoznaju, da se jave pozivom na broj telefona: 066 889 3239.


Vrbaščani krali gorivo i akumulatore

Takođe, policija je noćas oko 3.30 sati na Klisi uhvatila četvoricu Vrbašana, neposredno pošto su, kako se sumnja, počinili tešku krađu.

Sumnja se da su na Zmajevačkom putu, iz dva kamiona ukrali gorivo i akumulatore koje je policija pronašla u njihovom automobilu.

Protiv osumnjičenih biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.


Slagao policiju da je opljačkan i pretučen

Još jedna krivična prijava biće podneta protiv petnaestogodišnjaka, zbog osnova sumnje da je učinio krivično delo lažno prijavljivanje.

On je 25. juna prijavio policiji da su petorica muškaraca pokušala da ga opljačkaju, da su ga tukli pesnicama i udarili flašom po glavi.

Ovaj događaj je tada kvalifikovan kao pokušaj razbojništva, ali je policija operativnim radom utvrdila da je reč o lažnom prijavljivanju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Mira

, *.dynamic.sbb.rs

Noćas u 00,15h sam ga srela u ul. H. Pinkija! Zaustavio me da pita kako da stigne do centra, imao ranac na leđima, a ja ništa od nakita itd. jer sam izvela kera na ponoćnu šetnju. Upljuvala se objašnjevajući mu da za Kać ne može od pozorišta, a inače je iz B. Palanke???Skroz nebulozna priča, ali sada kada vidim sliku i ovu objavu sve mi je jasno!!!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?