Otkrivena nelegalna vodovodna mreža u Petrovaradinu, na potezu Širine

19:06:00 18.06.2021, Komentara: 2

Novi Sad - Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ dobilo je tokom nedelje anonimnu prijavu da nepoznata lica grade nelegalnu vodovodnu mrežu na potezu Širine, odnosno u produžetku bivših Navipovih vinograda, prema šumi i tu informaciju prosledili nadležnoj inspekciji. Kako kažu, nadaju se brzoj intervenciji nadležnih i podsećaju da je krađa vode krivično delo.

Otkrivena nelegalna vodovodna mreža u Petrovaradinu, na potezu Širine

Foto: JKP "Vodovod i kanalizacija"




- Prema našim pretpostavkama još uvek postoji grupa korisnika koja ne plaća utrošenu vodu, a nalaze se na našem sistemu vodosnabdevanja – navode u ovom preduzeću i ističu da imaju nultu toleranciju prema nelegalnom priključivanju na legalno sagrađenu vodovodnu mrežu.

- Svi oni građani, koji na ovakav način pokušaju da se priključe na vodovodnu mrežu, suočiće se sa prijavom podnetom Komunalnoj inspekciji i automatskim isključenjem sa vodovodne mreže – naglašavaju u JKP „Vodovod i knalizacija“.

Otkrivena nelegalna vodovodna mreža u Petrovaradinu, na potezu Širine

Foto: JKP "Vodovod i kanalizacija"



U JKP "Vodovod i kanalizacija" kažu, da bi neko bio legalno priključen na vodovodnu i kanalizacionu mrežu neophodno je pre svega da postoji izgrađena legalna vodovodna i kanalizaciona mreža na koju se objekat može priključiti, kao i da objekat koji se priključuje bude legalan.

Iz ovog preduzeća apeluju na sve sugrađane da ukoliko imaju saznanja o postojanju nelegalnih priključaka da prijave putem Kol centra na broj 0800/333-021.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Samir

, *.dynamic.a1.rs

Zasto se u Sadovima ne promeni cev !!!Mali prečnik cevi a mnogo potrošača i po ceo božiji dan slab pritisak


Zlatko

, *.mbb.telenor.rs

Zasto na trandzamentu ne promenite cev vec derete narod vise od godinu dana.placamo vodu vise od 15.000.lopovski nema sta


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
21°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?