Otvoren Korisnički centar Novosadske toplane

08:05:00 11.05.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Korisnički centar Novosadske toplane od danas je otvoren u Ulici Vladimira Nikolića broj 1, a poseta će biti moguća uz obavezno korišćenje zaštitnih maski i rukavica. Takođe će se striktno poštovati mera fizičke distance, broj korisnika u prostorijama biće ograničen, dok će eventualni red za prijem biti formiran na otvorenom, ispred centra, uz obavezno poštovanje fizičke distance od dva metra.

Otvoren Korisnički centar Novosadske toplane


Za prijem pošte i dalje ostaje otvoren šalter Pisarnice preduzeća, radnom danima od sedam do 15 časova, bez mogućnosti ulaska u prostorije i uz sprovođenje preporučenih mera zaštite.

Iz Novosadske toplane apeluju na građane, posebno ukoliko imaju bilo kakve simptome respiratorne infekcije, da se za sva pitanja i reklamacije preduzeću i dalje obraćaju telefonskim putem ili mejlom.

Za sve informacije, kao i prijavu reklamacija na kvalitet usluge, treba pozvati na 423-712, 420-853 ili 0800-100-021, svakog dana od šest do 22 časa.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave. Mejl adresa na koju korisnici mogu da se obrate je osj@nstoplana.rs .


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 994.7 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?