Otvoren Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi

14:03:00 16.03.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Sajm opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi „Fishing Show & Outdoor World” otvoren je na Novosadskom sajmu i trajaće do 19. marta, a štandovi su postavljeni u Hali 1 Master centra, kao i na otvorenom prostoru Novosadskog sajma.

Otvoren Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi

Pozdravnu reč na otvaranju sajma prisutnima je uputio novinar Jovan Memedović, naglasivši da je od velikog značaja što postoje manifestacije koje podstiču razmišljanje o životnoj sredini i o tome kako da se ona zaštiti.

- Novi Sad se nalazi u prelepom okruženju planine i reke i obiluje prirodnim bogatstvima. Važno je da znamo da pored uživanja u prirodi, svi imamo i zajednički zadatak, a to je da je čuvamo i sačuvamo za generacije koje dolaze – rekao je Jovan Memedović.

Pored trendova za predstojeću ribolovnu sezonu, na sajmu su značajnije zastupljeni i oprema i mogućnosti za aktivan boravak u prirodi. Na otvorenom delu Sajmišta nalazi se sportsko-rekreativni park, u okviru kojeg će biti prezentovani i ekstremni sportovi.

Pogodnosti za najmlađe

Zainteresovana deca će od Kajak kanu kluba „Vojvodina“ na poklon dobiti mesec dana besplatnih treninga, dok je Veslački klub „Danubius 1885“, za osnovce i srednjoškolce, pripremio 30 dana besplatne obuke veslanja. Savez sportskih ribolovaca Srbije priprema edukacije i predavanja, a u subotu 18. marta će biti „Porodični dan“ kada roditelji sa decom do 16 godina na Sajam ulaze kupovinom jedne karte za 200 dinara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?