Otvoren treći Omladinski OK klub

19:02:00 07.02.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Još jedan prostor za mlade „Omladinski OK klub“ otvoren je ovoga puta na SPENS-u. Klub će biti još jedno mesto okupljanja mladih i mesto na kom će se realizovati razni sadržaji namenjeni mladima. Inače, ovo je treći omladinski klub na teritoriji Novog Sada.

Otvoren treći Omladinski OK klub

foto: OPENS2019



Vukašin Grozdanović, koordinator OPENS2019, izjavio je da je ovo realizacija dogovora od pre tri godine, kada su dogovorene promene za mlade i otvaranje klubova u različitim delovima grada kako bi oni mogli dobiti sve usluge i servise koji im trebaju.

- Sve to je uvod ka jednom velikom omladinskom centru u Kineskoj četvrti u tom budućem Youth creative polisu na dve hiljade kvadrata gde će Novi Sad stvarno postati lider omladinske politike u regionu i 2019. godine pokazati svima kako, po modelu dobre prakse, umrežavanja različitih institucija i mladih, možemo puno toga da uradimo – dodaje Grozdanović.

Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić, koji je prisustvovao otvaranju, kaže da očekuje da će novi omladinski klub biti mesto okupljanja mladih iz čitave Srbije, te kako na jednom mestu, postoji prilika za mlade da rade na sebi i jačaju omladinske sektor i čitavu zajednicu.

Vlada Republike Srbije i ministarstvo omladine i sporta do sada su izdvojili dve miliona dinara za ovaj klub, istakao je član gradskog veća Novog Sada zadužen za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin.

Omladinski OK klub nalazi se na prvom spratu sportsko-poslovnog centra SPENS i biće otvoren za sve mlade Novog Sada. Klub će obezbeđivati podršku, prostor i opremu za realizaciju projektnih aktivnosti omladinskih organizacija i organizacija za mlade, kao i prostor za slobodno okupljanje mladih.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?