Otvorena je "NS bike" sezona

14:04:00 02.04.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Nova sezona iznajmljivanja bicikala "NS bike" sistema, počinje danas, 2. aprila.

Otvorena je "NS bike" sezonafoto: nsbike.rs

Korisnici mogu biti svi građani stariji od 16 godina, ukoliko poseduju korisničku čipovanu karticu, koja košta 600 dinara. Za njeno dobijanje potrebno je da se registuju na blagajni "Parking servisa" u Ulici Filipa Višnjića 47 (od ponedeljka do subote), kao i na "NS bike" stanici kod Spensa (od utorka do subote), od 8 do 16 sati. Uz karticu bicikle mogu iznajmljivati po ceni od 30 dinara za sat vremena, odnosno 170 dinara za ceo dan.

Novina je da se po ceni od 1.100 dinara svakodnevno može iznajmiti bicikl tokom sezone, u trajanju od dva sata dnevno.

Bicikl je moguće iznajmiti na 13 stanica za iznajmljivanje bicikala, u bilo kom dobu dana. Stanice su kod Štranda, Spensa, Železničke stanice, Srpskog narodnog pozorišta, Kampusa Univerziteta, na Detelinari (Rumenačka ulica, kod "ABC centra", kao i ugao ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića), Novom naselju (Bulevar Jovana Dučića), Limanu III (Dom zdravlja i NIS), u Petrovaradinu (Preradovićeva ulica, kod pošte), na Beogradskom keju, Futoškoj ulici (prekoputa kasarne "Dr Arčibald Rajs"), a u planu je postavljanje i 14. biciklističke stanice.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?