Otvoreni bazeni rade i u septembru, cena karte 100 dinara

14:08:00 28.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Kupališna sezona na otvorenim bazenima u gradu trajaće i tokom septembra, sve dok to budu dozvoljavali vremenski uslovi. Noćnog kupanja neće biti, a cena karte za ceo dan na bazenu biće 100 dinara.

Iz Spensa su saopštini da je tokom juna, jula i avgusta poseta bazenima Spensa bila rekordna, te je od početka leta osveženje od vrućina na bazenima potražilo više od 130.000 kupača.

Otvoreni bazeni rade i u septembru, cena karte 100 dinaraFoto: RTV

"Ovo je istovremeno poziv svima, koji ovog leta nisu imali prilike da otputuju i koji zbog obaveza ili drugih razloga nisu dolazili na bazene, da dođu sada i iskoriste lepe dane i visoke temperature i uživaju u poslednjim danima leta na nekom od bazena", rekla je Slobodanka Brankov, portparolka Spensa.

Noćnog kupanja neće biti od ponedeljka, 31. avgusta, jer će Spens raditi na sanaciji rigola i zameni hidroizolacije ravnog krova. Podsetimo, Skupština grada je izdvojila za ovu investiciju 10,3 miliona dinara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
22°
Vlažnost: 50%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?