Otvoreni Decathlon, Pepco i Aksa, stiže i još jedan Maxi

16:04:00 15.04.2021, Komentara: 0

Od danas je BIG Novi Sad postao veći za još 3 velika brenda: DECATHLON, PEPCO i AKSA, dok MAXI supermarket stiže 6. maja.

Otvoreni Decathlon, Pepco i Aksa, stiže i još jedan Maxi

Čuveni francuski sportski brend Decathlon svoju prvu prodavnicu u Srbiji otvorio je 2019. godine u beogradskom BIG FASHION Parku, a sada je stigao i u BIG Novi Sad na 2.500m2. Decathlon je sinonim za sportsku opremu pristupačnih cena, dostupnu svim uzrastima, rekreativnim sportistima, sportistima početnicima, ali i ambicioznim i pasioniranim obožavaocima indoor i outdoor sportova.
Evropski lanac diskont prodavnica Pepco u ponudi ima odeću za celu porodicu, kao i proizvode za domaćinstvo po najnižim cenama.
Domaći brend Aksa prati inovacije na tržištu dečije opreme još od 1996. godine, a u njihov slogan "Sve za bebe na jednom mestu" sada se mogu uveriti i posetioci BIG centra, sa novim, proširenim konceptom.
Poznati lanac MAXI supermarketa učiniće kupovinu u BIG-u još lakšom jer sada nakon šopinga odmah možete kupiti i sve što vam je potrebno za ukusan obrok sa porodicom.
"Kompanija BIG CEE duže od decenije nastoji da svojim posetiocima omogući najbolje šoping iskustvo. Zato pažljivo osluškujemo njihove potrebe i trudimo se da ih zadovoljimo. Proširenje BIG-a u Novom Sadu samo je dokaz toga, a brendovi kao što su Decathlon, Pepco, AKSA i MAXI upotpuniće već odličnu ponudu koju imamo. Kao i do sada, nećemo se zaustaviti na ovome, nastavljamo da pratimo trendove i budemo još bolji", ističe BIG menadžment.

Otvoreni Decathlon, Pepco i Aksa, stiže i još jedan Maxi

U BIG centrima svakodnevno se primenjuju najviše mere prevencije. Centri se dezinfikuju, postavljeni su brojni sanitizeri i dezobarijere, pojačana je kontrola higijene u toaletima, svi zaposleni striktno poštuju mere, a na raspolaganju je i korona redar koji vodi računa o svemu navedenom.

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 80%
Pritisak: 1006.9 mb
Vetar: 1 m/s, E
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?