Ovog vikenda izmena režima saobraćaja u Gradiću, pojedini autobusi GSP-a menjaju trase

19:08:00 22.08.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Režim saobraćaja u podnožju Petrovaradinske tvrđave biće privremeno izmenjen od petka, 23. avgusta zbog održavanja programa u okviru platforme „Kaleidoskop kulture“.

Ovog vikenda izmena režima saobraćaja u Gradiću, pojedini autobusi GSP-a menjaju trase


U ulicama Štrosmajerovoj, Lisinskog i Vladimira Nazora biće zabranjeno saobraćanje, zaustavljanje i parkiranje u periodu od petka, 23. avgusta u 8 časova do nedelje, 25. avgusta u 6 časova.

U Ulici Beogradskoj biće zabranjeni saobraćaj, zaustavljanje i parkiranje od subote, 24. avgusta u ponoć do nedelje, 25. avgusta u, 6 časova.

Ulica Preradovićeva privremeno postaje „slepa ulica“ od pristupnog puta ka Petrovaradinskoj tvrđavi do Beogradske kapije, a saobraćaj sa Varadinskog mosta usmerava se udesno prema Kameničkom putu i Keju skojevaca.

Takođe, od ponoći 24. avgusta do 6 časova 25. avgusta biće izmenjene trase autobusa GSP-a na linijama 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 i 69.

Umesto Beogradske ulice i dela Preradovićeve autobusi na linijama 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 saobraćaće Kameničkim putem i ulicom Dunavske divizije do Preradovićeve ulice, odakle će nastavljati redovnim trasama.

Na izmenjenom delu trase linija, pored postojećih stajališta, u smeru iz Novog Sada koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu koristiće se privremena stajališta Dunavska divizija/Preradovićeva i na Keju Skojevaca (nakon skretanja sa Kameničkog puta).

Autobusi na liniji 69 u oba smera, umesto Beogradskom, delom Preradovićeve i ulicom Dunavske divizije saobraćaće Kameničkim putem do ulice Dunavske divizije i dalje nastavljati postojećom trasom.

Na liniji 69 u smeru iz Novog Sada koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište na Keju Skojevaca (nakon skretanja sa Kameničkog puta).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1005.7 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?