Ovogodišnji decembar bez "Koncerta godine"

20:12:00 19.12.2018, Komentara: 0

Novi Sad - "Koncert godine", muzička manifestacija koja od 2010. godine konitinuirano u decembru na Spensu zabavlja ljubitelje rok muzike, ove godine neće biti održana.

Organizatori kažu da postoji više razloga za neodržavanje događaja.

Ovogodišnji decembar bez "Koncerta godine"Plakt prošlogodišnjeg Koncerta godine

"Nažalost ove godine nismo stigli da ga organizujemo što ne znači da ga neke sledeće godine neće biti. Nekad su okolnosti malo povoljnije, nekad su otežavajuće. U ovom periodu su neki naši saradnici imali druge planove i druge obaveze, pa nismo uspeli da obezbedimo da se desi onako kako smo to zamislili što ne znači da neki sledeći put nećemo moći", rekao je Konstantin Polzović, za portal 021.rs.

I ranije je bilo prekida u održavanju ove manifestacije. Još 1993. godine organizovan je Top plus koncert koji je kasnije preimenovan u Koncert godine, koji je poslednji put održan 2002. a potom ponovo pokrenut 2010. godine. Zato nije isključeno da se neke od narednih godina tradicija ponovo uspostavi.

Izvor i detaljnije na 021.rs.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.4 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?