Panoramski autobus od 1. jula na ulicama

15:06:00 27.06.2015, Komentara: 3

Novi Sad - Turističke vožnje otvorenim panoramskim autobusom počeće od 1. jula i imaće nekoliko polazaka dnevno. U Turističkoj organizaciji Novog Sada, kažu da će o terminima polazaka blagovremeno informisati građane.

Panoramski autobus od 1. jula na ulicamaFoto: Novosadska.tv

- Tako će građani, kada im dođu gosti moći da ih ovim autobusom provozaju kroz grad. Veoma smo zadovoljni što ćemo ovim autobusom obogatiti sadržaj i ponudu, i što će svi koji dođu u grad moći i na taj način da ga pogledaju. Naravno, u autobusima će biti i turistički vodiči koji će davati jasne informacije o svemu što se usput vidi, a govoriće i o istoriji Novog Sada i onome što može da se poseti kako u gradu, tako i u njegovoj okolini - kaže Jelena Radojčić iz TONS-a.

Autobus će biti promovisan u turističkim info centrima, pa će gosti lako mogli da saznaju i za ovu mogućnost obilaska grada, a u TONS-u se nadaju da će se posetici predstojećih festivala "Youth Fair" i "Exit" provozati ovim autobusom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

3 komentar(a)

Bagi NS

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Zar to nije mogo da odradi nas novosaski GSP nego su nam dovukli beograsdku lastu??? BRUKA I SRAMOTA!!!!


mimi ns

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Jel i regis. Oznaka bg?


sirenica

, *.dynamic.sbb.rs

Kakve veze ima odakle je autobus!? Zar nije i beogradska firma SRPSKA, zar ne stojimo pod istom zastavom i pevamo istu himnu!? Zbog čega je to sramota? Zašto širite mržnju među sopstvenim narodom?


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?