Pao stakleni panel u sali za fizičko novosadskog vrtića

11:11:00 14.11.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Veliko staklo sručilo se na pod u sali za fizičko vrtića "Plavi zec" u Miletićevoj ulici krajem prošle sedmice, a srećom ni deca, niti bilo ko od zaposlenih, nije povređen.

Pao stakleni panel u sali za fizičko novosadskog vrtića

Majka koja se obratila redakciji lista "Dnevnik" kazala je da u toj sali već četiri godine boravi grupa predškolaca, koja je tu bila samo nekoliko trenutaka pre nego što se nezgoda desila.

Zato je juče u upravi Predškolske ustanove održan sastanak sa roditeljima, gde je, između ostalog, odlučeno da se sala neće koristiti dok se ne popravi i prostor ne bude potpuno bezbedan.

"Taj objekat je star, kao i većina naših vrtića, ali pucanje tog stakla jednostavno niko nije mogao da predvidi. Bezbednost dece je rioritet i sala neće više moći da se koristi dok sve ne bude popravljeno. Do tada, svakako ćemo osigurati taj portal od daljeg oštećenja", rekla je Mirjana Đurđev, direktorka PU "Radosno detinjstvo".

Ipak, to će se dogoditi kada vrtić "Plavi zec" stigne na red. Ttrenutno je još uvek u toku renoviranje vrtića u Ulici Zlatne grede, koji je inspekcija prošlog juna zatvorila zbog velikih oštećenja izazvanih atmosferskim vodama, a krajnji rok za završetak je 20. decembar. U toku su i radovi na fasadi zabavišta u Ulici Sonje Marinković, a u planu je i obnova vrtića u Ulici Pap Pavla.

Izvor: Dnevnik

Ilustracija: Orin Zebest / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
21°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 995.2 mb
Vetar: 3 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?