Parking karte za osobe sa invaliditetom važe do 1. maja

13:03:00 13.03.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Godišnje parking karte za osobe sa invaliditetom koje su izdate za 2022. godinu, važiće do 1. maja 2023. Prvobitno, karte je trebalo da važe do 1. aprila 2023.

Parking karte za osobe sa invaliditetom važe do 1. maja


Kako je saopšteno iz JKP „Parking servis“, važenje karte je produženo jer su imali u vidu da utvrđivanje ispunjenosti uslova za ostvarivanje prava na godišnju parking kartu za osobe sa invaliditetom predstavlja obiman posao, a da jedan deo korisnika nije priložio potpunu dokumentaciju.

Godišnje parking karte za osobe sa invaliditetom se izdaju na osnovu rešenja Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu.

- Ovom prilikom molimo korisnike ovih karata da vozila parkiraju na parking mesta koja su obeležena za osobe sa invaliditetom, jer im ova povlašćena karta ne važi na drugim parking mestima koja su u sistemu naplate. Takođe, molimo građane koji nisu korisnici ovih povlašćenih parking karata da ne parkiraju automobile na mestima koja za njih nisu ni namenjena, već osobama sa invaliditetom - apeluju u „Parking servisu“.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 998.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?