Parking servis pokrenuo postupak zbog Fejsbuk stranice s njihovim imenom

13:12:00 20.12.2017, Komentara: 0

Novi Sad - JKP "Parking servis" pokrenuo je postupak protiv osoba koje su neovlašćeno, u ime tog preduzeća, vodile Fejsbuk stranicu "U službi građana Parking Servis".

U "Parking servisu" tvrde da se na toj stranici neovlašćeno pojavljuju obeležja njihovog preduzeća, što, kako kažu, dovodi u zabludu građane i korisnike Fejsbuka da je u pitanju zvaničan profil JKP "Parking servis".

Parking servis pokrenuo postupak zbog Fejsbuk stranice s njihovim imenom

Sve je počelo kada je na toj Fejsbuk stranici objavljena fotografija, koju su preneli pojedini portali, gomile kovanog novca, navodno ispred šaltera "Parking servisa", kojom jedan od građana želi da plati kaznu zbog uklanjanja vozila, koje je bilo nepropisno parkirano.

"U tom smislu, pokrenuli smo postupak kod nadležnih organa kako bi bile preduzete zakonom predviđene mere za ukidanje ove stranice i utvrđivanje odgovornosti za zloupotrebu identiteta Preduzeća. Sva javna i medijska komunikacija našeg Preduzeća odvija se preko Službe za odnose sa javnošću", poručuju u "Parking servisu".

Oni apeluju na korisnike da sve informacije koje su u vezi sa aktivnostima JKP "Parking servis" potraže na njihovom zvaničnom sajtu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 994.7 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?