Parkiranje u Petrovaradinu izmenjeno tokom Exita

14:07:00 02.07.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Parkiranje tokom Exit festivala, od 4. do 7. jula, biće organizovano u Petrovaradinu prema izmenjenom rasporedu.

Parkiranje će biti organizovano u Ulici prote Mihaldžića, Trgu vladike Nikolaja i parking prostoru uz Kej skojevaca, a kapacitet parkirališta je 220 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.

Parkiranje u Petrovaradinu izmenjeno tokom Exita

U "Parking servisu" apeluju na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave.

Oni dodaju da su posetiocima na raspolaganju i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno i celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i dnevnom kartom: na Beogradskom keju, kod Spensa u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona Karađorđe i Spensa (kod restorana "Ognjište"). Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 95 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.

Tokom festivala radiće i dežurna "pauk" služba, u saradnji sa saobraćajnom policijom i saobraćajnom i komunalnom inspekcijom.

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?