Pauk odneo automobile parkirane ispred zgrade u Turgenjevoj

20:06:00 17.06.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Pedesetak stanara dela Turgenjeve ulice negodovalo je danas popodne, nakon što se u ulici pojavilo pet pauk vozila koja su odnela automobile parkirane ispred zgrade.

Pauk odneo automobile parkirane ispred zgrade u Turgenjevoj


Kako su stanari ispričali za portal 021, pauk je odneo devet vozila koja su bila nepropisno parkirana pošto ne postoji dovoljno parking mesta.

Stanari su, kažu, sprečili pauka da odnese preostala vozila, a na teren su izašle i dve ekipe interventne policije koje su legitimisale stanare.

- Mi smo sastavili peticiju da nam se uredi parking jer zaista nemamo gde da parkiramo. Mesta nam zauzimaju okolne banke i lokali, a po peticiji nije reagovao niko u Gradskoj upravi. Interesantno je da je sad odneto toliko vozila i to samo sa jedne strane ulice, iako isti problem postoji i prekoputa. Neko je pokušao da napakosti stanarima, neko dovoljno moćan – ispričala je za 021 jedna od stanarki.

Stanari kažu i da uredno plaćaju godišnje parking karte, ali da ne mogu da iskoriste pravo na propisno parking mesto jer je isto nemoguće naći. Kazali su i da će stražariti tokom večeri, jer se boje da će se pauk, po nalogu komunalne inspekcije, opet pojaviti u njihovoj ulici.


Izvor: 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?