Pauk odneo desetak automobila iz Pećke ulice

09:03:00 26.03.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Desetak automobila odneseno je prekjuče iz Pećke ulice u Novom Sadu, a pojedinim vlasnicima vozila napisane su kazne za nepropisno parkiranje. Građani su revoltirani, jer, kako kažu, više decenija se parkiraju delom na trotoaru, jer drugog mesta za parking u toj ulici nemaju.

Pauk odneo desetak automobila iz Pećke ulice

Odnošenje automobila iz Pećke uice


Inače, u Pećkoj ulici nema znaka, koji ukazuje na to da je parkiranje zabranjeno i godinama unazad stanari su parkirali automobile ispred svojih kuća. Prema rečima stanara ove ulice, ko je bio kod kuće, preparkirao je svoj auto. A ko nije bio, automobil mu je odnet. Radnici Parking servisa su im rekli da su Novosađani pisali peticiju da ne mogu da prolaze tom ulicom, pa je angažovan pauk.

U novosadskom Parking servisu ponavljaju da oni vozila odnose isključivo po nalogu saobraćajne policije ili neke od nadležnih inspekcija. Činjenica je da su vozila odneta zbog uočenog prekršaja, jer parkiranje na trotoaru nije dozvoljeno.

Pauk odneo desetak automobila iz Pećke ulice

Nakon intervencije Parking servisa

Izvor: novisad.com, RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?