PCR testiranje u svim ambulantama za respiratorne infekcije

09:07:00 18.07.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Novosađani koji imaju simptome covid infekcije mogu da urade PCR test u svim kovid i respiratornim ambulantama Doma zdravlja „Novi Sad“.

PCR testiranje u svim ambulantama za respiratorne infekcije


Kako se navodi u saopštenju, testiranje se može uraditi u Ambulanti za respiratorne infekcije u objektu "Jovan Jovanović Zmaj" od 00 do 24 sata, Ambulanti za trudnice u objektu "Jovan Jovanović Zmaj" radnim danima od 7 do 20, a subotom od 7 do 13.30 časova, Ambulanti za respiratorne infekcije na Novom naselju od 00 do 24 sata, Non-covid ambulanti na Limanu IV od 7 do 10 časova, kao i Ambulanti za respiratorne infekcije u ulici Jug Bogdana 2 i u Veterniku od 7 do 20 časova.

Kako su saopštili, Dom zdravlja "Novi Sad" ide u susret potrebama i zahtevima građana, pa su se iz tog razloga i odlučili na ovaj korak. Takođe, ponovo je pokrenut Psihološki kontakt centar za sve one kojima treba podrška kako bi ublažili strah izazvan epidemijom koronavirusa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 998.9 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?