Pešačenje od Petrovaradina do Bukovca

14:08:00 06.08.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Redovna akcija "Pešačimo u prirodi", koju organizuje PD "Železničar" iz Novog Sada, biće organizovana sutra, 7. avgusta.

Pešačenje od Petrovaradina do Bukovca

Planirana staza je Petrovaradin - Vezirac - dom na Stražilovu - Bukovac, a polazak je zakazan za 8 sati iz Petrovaradina, sa autobuske okretnice gradskih autobuskih linija 3 i 9.

Staza je sa blagim usponima dužine oko 12 kilometara i vodič će biti Vasilije Jović, od koga se mogu dobiti detaljnije informacije o akciji putem telefona 064 3221 949.

"Pešačke ture, zavisno od vremenskih uslova, prilagođavaju se kako po dužini tako i sa odmorima. Učesnicima se preporučuje da se obuku lako, slojevito i da u rancu uvek imaju rezervnu presvlaku i zaštitu od padavina", objašnjavaju u "Železničaru".

Oni napominju i da novi učesnici na startu treba da se prijave vodiču radi dobijanja potrebnih uputstava, kako bi se staza lako savladala i dan proveden u prirodi ostao u lepom sećanju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1002.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?