Pijan vozio neregistrovani auto bez vozačke dozvole

09:05:00 18.05.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija je tokom vikenda, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 664 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Pijan vozio neregistrovani auto bez vozačke dozvole


Iz saobraćaja je isključeno 56 vozača i 28 vozila, a zadržano je 14 vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Petorica od njih terete se i za prekršaj nasilničke vožnje, jer su četvorica vozila automobil, a jedan bicikl sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Jednom Beočincu, koji je, sa više od tri promila alkohola u organizmu, vozio neregistrovani auto, bez vozačke dozvole, prekršajni sudija izrekao je, u skraćenom postupku, kaznu zatvora od 30 dana i novčanu kaznu, u ukupnom iznosu od 220. 000 dinara.

Kako navode u PU Novi Sad, u periodu od 14 do 16. maja, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 37 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe teško, a 10 je lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice zadobilo teške, a šest lake telesne povrede.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 47%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?