Pijana vređala ženu na parkingu i lomila brisače na kolima

09:12:00 22.12.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Zbog nepristojnog, bezobzirnog i drskog ponašanja, kao i zbog vređanja i nasilja, policija je napisala prekršajnu prijavu T. Č. (41) iz Petrovaradina i ona će biti privedena sudiji za prekršaje. Kako „Dnevnik“ nezvanično saznaje, T. Č. je zadržana u prostorijama policije jer je prilikom alkotestiranja utvrđeno da ima čak 1,41 promil alkohola u organizmu.

Pijana vređala ženu na parkingu i lomila brisače na kolima


Sumnja se da je četrdesetjednogodišnjakinja iz Petrovaradina, u nedelju oko 16 časova na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Sonje Marinković, na parkingu, psujući prišla jednoj ženi i vređala je. Potom je prišla automobilu „sitroen“ i iščupala zadnji brisač, a zatim iskrivila jedan od brisača na prednjem staklu. Tu nije bio kraj njenom bahatom ponašanju jer je pokušala da iščupa i retrovizor, sve vreme pljuvajući po kolima šokiranih vlasnika automobila.

Policija, koja je na poziv izašla na teren, privela je razjarenu T.Č. i o ovom incidentu obavestila nadležno tužilaštvo, koje je slučaj okvalifikovalo kao oštećenje i uništenje tuđe stvari što se goni po privatnoj tužbi.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
24°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1004.7 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?