Piroman na Novom naselju, pucnjava na Grbavici

10:09:00 08.09.2016, Komentara: 1


Novi Sad - Novosadska policija je, posle više od sat vremena potrage, jutros oko 2 sata, uhapsila maloletnika koji je osumnjičen da je tokom večeri zapalio automobil, skuter i nekoliko kontejnera na Novom naselju.

Piroman na Novom naselju, pucnjava na Grbavici

foto: NSU - Uživo sa novosadskih ulica


On je osumnjičen da je zapalio najmanje tri kontejnera u Ložioničkoj ulici, a zatim i skuter, parkiran kod obližnje kladionice. Svedoci su naveli da je pokušao da zapali i automobil na obližnjem parkingu, ali to nije uspeo. Potom je otišao do ulice Stevana Hristića gde je ispred broja 27 zapalio automobil "opel korsu".


Piroman na Novom naselju, pucnjava na Grbavici

foto: NSU - Uživo sa novosadskih ulica


Policija ga je uhvatila u ulici Dušana Danilovića, prekoputa stadiona FK Mladost, nakon više od sat vremena potrage, objavljeno je na Fejsbuk stranici "Uživo sa novosadskih ulica".

Radio021 je javio i da je ranjen jedan mladić sinoć, nešto posle 22:30h, u Ulici Miše Dimitrijevića kod broja 42. Prema nezvaničnim informacijama, na njega je pucao jedan napadač iz vozila u pokretu, mada neki svedoci navode da su bila dvojica. Svedoci navode da se čulo više pucnjeva, a izvori Radija021 kažu da je u pitanju navijački obračun.

Prema prvim informacijama, mladić je pogođen u ruku i nogu. Prebačen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine i nalazi se van životne opasnosti.

Izvor: NSU, Radio021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Svetlana Bojbić

, *.adsl-a-1.sezampro.rs

Samo želim da vas ispravim! Taj deo grada nije Nivo naselje nego SATELIT!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 4 m/s, ESE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?