Ples maturanata sutra na platou Spensa

16:05:00 16.05.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Više od hiljadu maturanata plesaće sutra na platou ispred Spensa. Naime, 13. godinu za redom, sutra u 12 časova biće održana manifestacija „Ples maturanata“.

Ples maturanata sutra na platou Spensa


Organizatori su najavili da će manifestacija okupiti više od 1.000 učenika novosadskih srednjih škola i gimnazija koji će zajedno sinhrono otplesati kvadril uz Štrausovu kompoziciju „Slepi miš“. Nakon što otplešu kvadril, koji će se igrati i u nizu drugih gradova, novosadski maturanti će odigrati i užičko kolo i nastaviti zabavu na otvorenom uz muziku koja će se na platou puštati sve do 15 časova. Maturanti će biti jednoobrazno obučeni u plave i crvene majice.

Predviđeno je i da se danas, u 20 časova, na mestu gde će biti ples, održi generalna proba.

Kao i prethodnih godina manifestacija ima i humanitarni karakter, jer, kako su naveli organizatori, podizaće svest o dijabetesu uz podršku Udruženja za borbu protiv dijabetesa Novi Sad. Najavljeno je i da su za najsimpatičnije plesne parove spremljene novčane nagrade, kao i nagradna putovanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1004.1 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?