Plesno takmičenje i aukcija slika za Teodorino lečenje

19:06:00 10.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Za lečenje Teodore Milić, koja boluje od retkog oblika leukemije, narednih dana biće organizovane dve humanitarne akcije.

Prvo će u nedelju 12. juna od 11 sati, u maloj sali Spensa, biti održano najveće takmičenje Srpske plesne asocijacije – Šampionat za formacije, produkcije, solo i duo.

Plesno takmičenje i aukcija slika za Teodorino lečenjeOrganizatori plesnog takmičenja su novosadski klubovi Partizan 2 i Stage dance studio.

Ovo takmičenje je poslednje u sezoni i predstavlja finale kvalifikacionih turnira za soliste i parove, a prihod od ulaznica, koje koštaju 150 dinara, ide Teodori.

Osim domaćih plesnih klubova, na prvenstvo dolaze plesači iz Kragujevca, Niša, Čačka, Bečeja, Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Beograda. Kategorije u kojima će se nadmetati igrači su jazz dance, show dance, modern, hip-hop, disco dance i break dance.

Dva dana kasnije, u utorak 14. juna od 18 sati, biće otvorena velika aukcija slika u holu škole u Braće Ribnikar 40.

Udruženje likovnih umetnika Novog Sada sa svojim članovima doniralo je za Teodoru više od 30 likovnih radova, a prodajna izložba trajaće tri dana.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?