Pljačkali putnike na autoputu

19:05:00 25.05.2015, Komentara: 0

Novosadska policija uhapsila je B. S. (27), N. N. (29) i K. S. (23) iz Kraljeva, zbog sumnje da su, na deonici autoputa od Subotice do Niša, počinili više od 20 teških krađa i razbojništava.

Pljačkali putnike na autoputu

Oni se terete da su, na području Subotice, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Inđije, Kragujevca, pljačkali građane koji su putovali kroz Republiku Srbiju. Pljačkali su, uglavnom, na parkinzima, u ranim jutarnjim satima, tako što su krali novac, mobilne telefone, laptopove i druge vredne stvari iz automobila i kamiona, dok su oštećeni spavali. Među oštećenima su građani iz Republike Srbije, ali i državljani Nemačke, Rusije, Češke, Slovačke, Bugarske, Turske.U Policijskoj upravi Novi Sad kažu da je ovo hapšenje rezultat saradnje i zajedničkog operativnog rada novosadske kriminalističke policije, Uprave kriminalističke policije i policijskih uprava u Subotici, Kraljevu, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Smederevu. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, a posle saslušanja kod sudije za prethodni postupak, određen im je pritvor do 30 dana.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?