Po 10 hiljada dinara za devet višečlanih porodica

19:06:00 27.06.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Druga po redu dodela novčane pomoći porodicama sa troje i više dece, u okviru godišnje zajedničke kampanje novosadskog „SOS taksija“ i Udruženja „Mame Novosađanke“, pod nazivom „Da nas bude više“, održana je danas. Ovog puta pomoć je dobilo devet porodica, a iznos je isti kao i prošli put, po 10.000 dinara za svaku porodicu.

Po 10 hiljada dinara za devet višečlanih porodica

foto: SOS taksi

Među porodicama koje su danas primile pomoć najviše je bilo onih sa troje, ali bila je jedna porodica sa četvoro, jedna sa petoro, a jedna sa čak sedmoro dece.

Podsetimo, prva u nizu akcija održana je 16. maja, kada je prvih osam porodica, koje su izabrane od strane Udruženja „Mame Novosađanke“, dobilo bespovratnu donaciju u iznosu od 10.000 dinara, a svakoj od porodica pomoć su lično uručivali taksisti, vozači „SOS taksija“. Danas je novac uručen jednoj porodici više, jer se akciji pridružila još jedna firma, obezbedivši donaciju za jednu porodicu.

I u budućnosti princip doniranja u okviru kampanje „Da nas bude više“ ostaje isti - porodice sa troje i više dece treba da se jave Udruženju „Mame novosađanke“, koje će onda kandidovati porodice za novčanu pomoć firme „SOS taksi“. U planu je da ove godine pomoć dobije 40 porodica, a akcija će biti nastavljena i sledeće godine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 998.9 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?