Pobednicima konkursa „Srce mog grada“ uručene nagrade

21:11:00 08.11.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadski studenti Jelena Ognjenović, Anđela Boljak i Konstantin Filipović, pobednici su literarnog konkursa „Srce mog grada“ Studentskog centra Novi Sad.

Pobednicima konkursa „Srce mog grada“ uručene nagrade


Prvu nagradu, besplatnu ishranu u restoranu Studentskog centra osvojila je Jelena Ognjenović, studentkinja književnosti iz Rume koja je opisala Liman.

Anđela Boljak studentkinja engleskog i ruskog jezika iz Zvornika osvojila je drugo mesto opisom centra Novog Sada i tako dobila propusnice za sve sadržaje SPENS-a.

Treću nagradu osvojio je Konstantin Filipović student istorije i engleskog jezika iz Sombora kratkim opisom Dunavskog parka, za kog je nagradu obezbedio SKC. U pitanu je propusnica za sve komercijalne događaje u narednih godinu dana.

Nagrađeni studenti dobili su i besplatnu članarinu gradske biblioteke u naredniih godinu dana.

Konkurs „Srce mog grada“ prvi put je raspisan ove godine povodom Međunarodnog dana pismenosti za kratku, lirsku prozu na temu omiljenog dela Novog Sada u saradnji sa Gradskom bibliotekom, Studentskim kulturnim centrom i Spensom, a pravo učešća imali su studenti koji žive u domovima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 998.6 mb
Vetar: 1 m/s, N
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?