Počela humanitarna akcija „Slatkiš za mog drugara“

17:12:00 21.12.2019, Komentara: 1

Novi Sad - Počela je humanitarna akcija sakupljanja slatkiša „Slatkiš za mog drugara”, koju 13 godina organizuje Radio-televizija Vojvodine.

Počela humanitarna akcija „Slatkiš za mog drugara“


Kao i ranijih godina, slatke paketiće će humanitarni Deda Mraz uručiti 31. decembra mališanima u Sigurnoj dečjoj kući, Svratištu za decu ulice, obolelim na Onkološkom odeljenju Dečje bolnice, deci i mladima s invaliditetom članovima Udruženja „Vera, ljubav, nada”, kao i štićenicima Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže i napominju da je nečije malo nekome mnogo, te da je veliko zadovoljstvo ući u novu godinu znajući da ste obradovali mnogo dece.

Cilj je, kažu organizatori, da vrate humanost i solidarnost među decom, te da slatkišima, bar na tren, oboje tužnu stvarnost mališanima koji će novogodišnje praznike provesti bez tople porodične atmosfere.

Industrijski zapakovane slatkiše zainteresovani mogu doneti u zgradu Radio Novog Sada u Ignjata Pavlasa 3, gde je na portirnici postavljena korpa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Iva

, *.dynamic.sbb.rs

Čisto da se zna-ista akcija se od pre nedelju dana sprovodi i u vrtićima Radosnog detinjstva, samo nije RTV pa se o tome ne piše, ali eto, možete odneti slatkiše i u bilo koji vrtić ove predškolske ustanove. A RTV kad ne bi u novoj zgradi celu noć držao sva svetla popaljena, mogao bi uštedeti na struji toliko da se svoj toj deci obezbede i neke druge potrepštine...


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
15°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.3 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?