Počela manifestacija „Ledena šuma“ u Dunavskom parku

16:12:00 18.12.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Šesta po redu, zimska manifestacija „Ledena šuma“ otvorena je juče u Dunavskom parku i trajaće do 16. januara 2022. godine.

Počela manifestacija „Ledena šuma“ u Dunavskom parku

Foto: NS Propelleros, Ledena šuma



Kao i svake godine, u „Ledenoj šumi“ biće organizovan prodajni bazar gde će se posetiocima predstaviti lokalni umetnici, zanatlije i proizvođači hrane, slatkiša i zimskih delikatesa.

Ljubitelji klizanja imaće priliku da se oprobaju na modernom i lepo uređenom otvorenom klizalištu površine 1.300 kvadratnih metara i da iznajme klizaljke na licu mesta. Smene, u trajanju od sat i po vremena, su od devet do 21 čas. Klizanje za decu do 12 godina, u prvoj smeni radnim danima (9-10.30h) je besplatno i te ulaznice je obavezno preuzeti u kućici za prodaju karata. Klizanje za decu stariju od šest godina i odrasle, bez obzira koji je dan i koja je smena, košta 300 dinara, koliko treba izdvojiti i za najam klizaljki, a isto toliko košta i najam guralice. Grupne ulaznice su jeftinije i potrebno je prethodno najaviti posetu. U cilju popularizacije rekreativnog klizanja, kroz program saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama, biće organizovane besplatne grupne posete.

Umetnički performansi, edukativne radionice za decu i odrasle, animacije na ledu, svirke, di-džej nastupi, izložbe i drugi sadržaji obogatiće kulturno-zabavni program, a 31. decembra, u dnevnom terminu, i novogodišnji program.

Prema rečima organizatora, tokom manifestacije prikupljaće se sredstva za najugroženiju decu iz Vojvodine i Srbije i sredstva i donacije za lečenje najmlađih Novosađana koji su oboleli od cerebralne paralize.

Svi programski sadržaji tokom trajanja ovogodišnje manifestacije „Ledena šuma“ biće održani uz uvažavanje svih preporuka i propisanih epidemioloških mera koje budu na snazi, a informacije o programima možete pronaći na zvaničnom sajtu i Facebook stranici manifestacije.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?