Počela obnova parkinga na još jednom delu Bulevara oslobođenja

16:04:00 05.04.2023, Komentara: 0

Novi Sad – JKP „Parking servis“ počeo je sa rekonstrukcijom parkinga na Bulevaru oslobođenja. Radovi će se izvoditi u dve faze: od Ulice Novosadskog sajma do Futoške ulice, a zatim od Ulice Pap Pavla do Jevrejske ulice.

Počela obnova parkinga na još jednom delu Bulevara oslobođenja

foto: Parking servis

- Usled delovanja korenskog sistema drveća kao i atmosferskih prilika parking mesta su u lošem stanju, što neminovno utiče na kvalitet i bezbednost parkiranja. Prilikom radova na rekonstrukciji biće urađena gazeća površina na 105 parking mesta, od čega je 5 parking mesta rezervisano za vozila osoba sa invaliditetom. Takođe, planirano je uređenje i povećanje tzv. baštica oko postojećih stabala koja će biti u potpunosti sačuvana, što će im omogućiti nesmetan rast i razvoj – navode u „Parking servisu“.

Rok za završetak radova je 90 dana.

„Parking servis” je u prethodnom periodu rekonstruisao parkirališta na Bulevaru oslobođenja i to od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra Prvog (sa obe strane). Na tom potezu urađeno je 350 parking mesta. Nakon toga rekonstruisana je i leva, neparna, strana, od Bulevara kralja Petra prvog do Ulice Pap Pavla, kada je urađeno 130 parking mesta, kao i desna, parna strana (na potezu od Bulevara kralja Petra prvog do Ulice Novosadskog sajma), kada je rekonstruisano 125 parking mesta za opšte korisnike i sedam parking mesta za vozila osoba sa invaliditetom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
15°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 1 m/s, NW
Sre 13° - 22° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 13° - 21° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?