Počela prijava za izložbu pasa mešanaca koju organizuje „Zoohigijena“

17:03:00 14.03.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Tradicionalna izložba pasa mešanaca, osma po redu u organizaciji JKP „Zoohigijena i veterina“, biće održana u subotu, 8. aprila i u nedelju, 9. aprila, na dve lokacije. Prvog dana manifestacija će biti organizovana u Limanskom parku, dok će drugi dan biti obeležen u Prihvatilištu preduzeća.

Počela prijava za izložbu pasa mešanaca koju organizuje „Zoohigijena“


Izložba mešanaca organizuje se povodom 4. aprila, Svetskog dana napuštenih životinja.

Kako je saopšteno iz „Zoohigijene“, prvi dan izložbe biće posvećen psima koji su imali sreće da pronađu svoje vlasnike i da usreće nove porodice. Njih će na šetalištu prikazati njihovi ponosni vlasnici.

- Kao i lane, imaćemo 10 simpatičnih kategorija, a pobednici istih boriće se za „najkeru“ grada Novog Sada za 2023.godinu. Očekuje nas puno pozitivne energije, poznati žiri, mnoštvo lepih nagrada, dođite da se družimo i da u što većem broju pošaljemo svetu jednu lepu poruku i da uživamo u tom prelepom danu - navodi se u pozivu.

Drugog dana će biti upriličena izložba pasa koji privremeno borave u Prihvatilištu i traže novi dom.

- Takođe pozivamo sve ljude dobre volje i sve one koji imaju želju da postanu ponosni vlasnici novih ljubimaca da nam se pridruže i tog dana budu deo jedne lepe priče i da zajedničkim snagama probamo da usrećimo što više naših ljubimaca i pronađemo im novi dom - poručuju u „Zoohigijena i veterini“.

Novosađani mogu prijaviti svoje ljubimce na izložbu OVDE. Rok za prijavu je do 6. aprila.

Svaki pas može biti prijavljen maksimalno u dve kategorije.

Preduzeće poziva firme i preduzeća koja su voljna da sponzorišu izložbe da se prijave i obezbede simbolične nagrade učesnicima, usput podržavajući ideju manifestacije. Mogu da pozovu 021/640-32-20 ili da pošalju mejl na prihvatiliste.novisad@zoohigijenans.co.rs sa podacima svoje firme, preduzeća ili individualno.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1001.3 mb
Vetar: 1 m/s, SSW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?