Počela prodaja ulaznica za Cinema City

06:06:00 17.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Počela je prodaja ulaznica za Internacionalni filmski festival Cinema City, koji će od 29. juna do 5. jula biti održan u "Kreativnoj četvrti", koju čine Kineska četvrt i Limanski park.

Počela prodaja ulaznica za Cinema City

Na otorenim bioskopima Limanski park Open Air Cinema, Planet Rock Music Stage i Open Air Cinema u Kineskoj četvrti održavaće se koncerti i projekcije atraktivnih muzičkih filmova, kao i u salama Quarter i Fabrika Indoor Cinema. Posetioci će imati priliku da uživaju u bogatom sadržaju posvećenom pre svega mladoj, filmskoj i muzičkoj sceni. Moći će da premijerno pogledaju ostvarenja mladih filmskih autora, podsete se prvih remek - dela kultnih reditelja današnjice i uživaju u promociji novog alternativnog zvuka mladih domaćih i regionalnih bendova.

Karte se mogu nabaviti u pretprodaji u Gigstix-u, ali i tokom festivala u "Kreativnoj četvrti" od 14 sati. U prodaji su Cinema City dnevna ulaznica, koja košta 250 dinara i obuhvata sve festivalske sadržaje za taj dan, zatim Cinema City paket tj. sedmodnevna ulaznica po ceni od 950 dinara koja važi za sve sadržaje tokom festivala i Cinema City Super od 1.450 dinara koja obuhvata sve sadržaje kao i rezervaciju posebnog mesta za svaku od projekcija. Ulaznice za festival mogu se zameniti za narukvice u "Kreativnoj četvrti" od 29. juna do 5. jula.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.0 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?