Počela rekonstrukcija parkinga u Ulici Save Kovačevića

12:06:00 06.06.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Započeta je izgradnja i rekonstrukcija parkinga u Ulici Save Kovačevića. Radovi će trajati šest meseci i izvodiće se u dve faze.

Počela rekonstrukcija parkinga u Ulici Save Kovačevića


U prvoj fazi će se raditi istočna strana Ulice Save Kovačevića, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, gde će biti izgrađeni parkiralište i trotoar od behaton ploča. Planirano je da se postojeći parkinzi, saobraćajnica i trotoari ruše i sagrade novi. Predviđeno je rušenje postojećih ivičnjaka uz kolovoz i zamena novim, kao i postavljanje držača za bicikle.

Prilikom radova vodiće se računa o postojećem drveću, a oko svakog drveta će biti urađena zemljana površina, tzv. baštica.

Radovi koštaju 85 miliona dinara.

Počela rekonstrukcija parkinga u Ulici Save Kovačevića


Posao rade firme „Bobar Beška“, „Energy pro“ i „JKP Put“, koje su bile jedini ponuđač na ponovljenoj javnoj nabavci. Prvi tender nije uspeo zbog neispravnih ponuda. Ove tri firme su sada dale ponudu koja je za preko 200.000 dinara veća nego prvi put.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.6 mb
Vetar: 2 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?