Počela trka za mesto gradonačelnika Novog Sada

09:02:00 01.02.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Milošu Vučeviću će fotelju pokušati da otmu Veljko Krstonošić, Borko Ilić, Đurađ Jakšić i Branislav Bogaroški ili Aleksandar Jovanović.

Počela trka za mesto gradonačelnika Novog Sada

Vučević je za Blic izjavio da su njegove političke ambicije na narednim izborima i u eventualnoj raspodeli funkcija vezane isključivo za grad.

- Jedino ako iz SNS-a ne odluče drugačije, jer radiću gde god mogu da pomognem. Moje želje su ipak vezane samo za Novi Sad - izjavio je Vučević.

Veljko Krstonošić, kandidat DS za gradonačelnika Novog Sada, koga će podržati i Nova stranka, kaže da Vučeviću zamera što je održavao izrazito nestručnu vlast među kojima su neki čak kupovali glasove na izborima.

- Nisu do kraja realizovali nijedan ozbiljan razvojni projekat. Završeni su neki poslovi koji su započeti u mandatu DS i njegovih partnera i to je sve od njihove vlasti i velikih obećanja - rekao je Krstonošić.

Đurađ Jakšić kaže da će stranka odlučiti da li će opet biti kandidat.

- Za četiri godine SNS nije ispunio nijedno obećanje. novac za kapitalne projekte potrošili za javna preduzeća. Najpoznatija je činjenica da svake godine prebacujemo višak od oko šest milijardi dinara jer oni ne znaju kako da ih upotrebe - kaže Jakšić.

Na crtu Vučeviću izaći će i Borko Ilić iz DSS u koaliciji sa Dverima, a u LSV koplja lome predsednici Branislav Bogaroški ili Aleksandar Jovanović.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
18°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?