Počele „Zimzarije“

18:12:00 23.12.2017, Komentara: 0

Novi Sad – Sedme „Novogodišnje dečije zimzarije“ otvorene su sinoć u Pozorištu mladih. Više od 20 ustanova, institucija i organizacija iz Novog Sada organizovaće više od 100 programa za najmlađe.

Počele „Zimzarije“


Cilj „Zimzarija“ je da kroz kreativne radionice i edukaciju predškolaca i đaka osnovnih škola najmlađim stanovnicima Novog Sada bude aktivno organizovan raspust i period novogodišnjih i božićnih praznika.

Sve radionice su besplatne, a potrebno je da roditelji samo prijave svoje mališane kako bi oni bili deo nekog od programa te manifestacije. Nije potrebno da roditelj bude uz dete tokom boravka na aktivnosti, ukoliko ne želi.

Ove godine biće organizovane i kulturne radionice za decu ometenu u razvoju, a ovogodišnji slogan manifesetacije je „Moja mala otključana planeta“, što znači da će deca u okviru programa otputovati u razne delove sveta, otkriti istoriju, kulturu i tradiciju raznih država.

„Zimzarije“ će trajati naredne dve nedelje, odnosno do 5. januara, a program možete pogledati OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?