Počeli radovi na rekonstrukciji parkirališta u Ulici dr Ivana Ribara

20:02:00 20.02.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Radovi na rekonstrukciji parking mesta i trotoara u Ulici dr Ivana Ribara su počeli.

Počeli radovi na rekonstrukciji parkirališta u Ulici dr Ivana Ribara


Kako navode u JKP „Parking servis“, radovi se izvode na površini od oko 1.000 kvadratnih metara, odnosno 70 parking mesta, kao i na 100 kvadratnih metara trotoara. Rok za izvođenje radova je 120 dana.

- Parking mesta će se rekonstruisati upotrebom raster ploča koje su u poslednje vreme nezaobilazne u uređenju parking prostora, kao najbolje i najprihvatljivije ekološko i estetsko rešenje – pojašnjavaju iz tog preduzeća i ističu da će tu biti postavljen i parking za bicikle kapaciteta 30 bicikala.

Građani koji imaju prebivalište u ovoj ulici i automobil u vlasništvu, mogu da kupe povlašćenu stanarsku parking kartu po ceni od 200 dinara na mesečnom nivou.

- Stanarska parking karta važi za parkiralište na Bulevaru oslobođenja, a uplata se može izvršiti na blagagajni preduzeća u Ulici Filipa Višnjića 47, kao i elektronskim putem, korišćenjem aplikacije na internet adresi www.parkingns.rs, u odeljku ePPK - ističu iz JKP „Parking servis“ i dodaju da je za regulisanje stanarske parking karte na blagajni preduzeća potrebno dati na uvid ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.

Dodatne informacije građani mogu dobiti pozivom na brojeve: 472-41-40 i 0800/021-104.


Foto: parkingns.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 996.2 mb
Vetar: 4 m/s, WNW
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?