Počeli radovi u Futoškoj, nastavljaju se u Gagarinovoj i na Putu dr Goldmana, a uskoro radovi i na Telepu

19:11:00 12.11.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Jutros u 7 časova započeli su radovi na četvrtoj deonici Futoškog puta, odnosno Futoške ulice. Zamena asfaltnog sloja se radi na desnoj kolovoznoj traci (u pravcu grada), od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana. Saobraćaj se odvija dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci, a prohodna je i raskrsnica kod bolnice.

Počeli radovi u Futoškoj, nastavljaju se u Gagarinovoj i na Putu dr Goldmana, a uskoro radovi i na Telepu


Od noćas je prohodan deo Futoškog puta od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope.

Iz JGSP „Novi Sad“ nisu saopštili kako će saobraćati autobusi koji prolaze Futoškim putem. Naveli su samo da je stajalište kod Instituta za javno zdravlje Vojvodine (Higijenski) u Futoškoj ulici, u smeru ka centru, privremeno izmešteno kod restorana „Šampanjac“.

Počeli radovi u Futoškoj, nastavljaju se u Gagarinovoj i na Putu dr Goldmana, a uskoro radovi i na Telepu


Jutros od 7 časova autobusi na liniji broj 6 ponovo su počeli da saobraćaju redovnom trasom kroz Vršačku ulicu, a od pre nekoliko dana prohodan je i Bulevar Jovana Dučića.

Osim ovih radova, u toku je prva faza popravke kolovoza u Gagarinovoj ulici (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta), kao i na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, (od semafora do Ulice Dinka Šimunovića), zbog čega su navedene deonice zatvorene za saobraćaj.

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će prva faza radova u Gagarinovoj ulici biti završena u petak popodne, to se, očigledno, nije dogodilo. Kako je danas saopšteno, prema planiranoj dinamici, koja značajno zavisi i od povoljnih vremenskih uslova, od utorka, 15.11.2022. godine, predviđena je druga faza radova u Gagarinovoj ulici (Od Omladinskog pokreta do Bulevara kralja Petra I), dok će prva deonica biti puštena u saobraćaj.

U narednih nekoliko dana počeće i radovi na obnovi kolovoza u Ulici Petefi Šandora, koja će se sanirati po deonicama, a najpre će se izvoditi deo od Šumske do Gorana Kovačića.

Iz Uprave za investicije podsećaju i da je zbog investicionih radova na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom na snazi potpuna obustava saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), dok je deo Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske) zatvoren usled radova na izgradnji brze pruge.

foto: Grad Novi Sad


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?